1 måned siden
Opslag-ID: 15083198

Account Managers til Academic Work København

Hurtige fakta

By:
København, København V.
Omfang:
Fuldtid
Opgavetype:
Rekruttering
Startdato:
1. februar
Andre:
Fuldtid

I næsten 25 år har Academic Work forbundet talenter i starten af karrieren – vi kalder dem ”young professionals” – med virksomheder og deres behov for talenter. Mens bemanding og rekruttering er vores forretning, er vores Account Managers en stor del af det, der gør vores forretning så succesfuld. For hver kunde, du tager med hjem, hjælper du virksomheder med at vokse. Samtidig skaber du muligheder for young professionals i en af de sværeste stadier af deres karriererejser.

Om stillingen

At være Account Manager hos Academic Work kan sammenlignes med at være en intern iværksætter. Du kommer til at drive din egen virksomhed i virksomheden. Du bestemmer selv, hvordan du organiserer dine dage. Du får klare mål at arbejde hen imod, og det er op til dig at bruge din kreativitet, menneskelige kompetencer, salgstræning, ambition og alle de andre værktøjer i din værktøjskasse til at nå dem.

Vi er her ikke for at ”micro-manage” dig, men dit team (kolleger, specialister og ledere) er der altid for at tilbyde den støtte, vejledning og træning, du har brug for, for at få succes. Gennem vores kompetenceudviklingsprogram 'Career Steps' sikrer vi, at du vokser og udvikler dig i din stilling som Account Manager.

Det er kun dig selv, der sætter grænserne – din provision er nemlig ubegrænset hos os!

Arbejdsopgaver

Som Account Manager hos os opbygger og udvikler du dine egne kunderelationer.

Her er nogle af måderne, du vil fylde dine dage op på:

 • Prospektering - Søgning efter nye kundekontakter inden for vores eksisterende kundedatabase samt søgning efter nye virksomheder og forretningsmuligheder.
 • Salgsmøder – Det er her salgsmagien finder sted. Formålet med et salgsmøde kan være at opbygge en relation, lave en behovsanalyse eller blot en check-in for at holde os relevante hos vores kunder og kommende kunder. Dette inkluderer også kold kanvas, hvor du får mulighed for at spænde dine salgsmuskler og arbejde på at etablere nye relationer med potentielle kunder.
 • Ekstern overvågning - Tag en strategisk rolle og gennemgå kundernes fremtidige behov. Vi tilføjer størst værdi, når vi kan forudse en kundes behov, før de har brug for dem.

Hvad kommer til at gøre dig til en god Account Manager?

We hire for ambition and train for skills”. Selvom der er nogle minimumskrav, er din personlighed og dit potentiale det, vi ser mest på, når vi vurderer kandidater.

Vi søger dig, som

 • Minimum en gymnasial uddannelse
 • Gerne 2-3 års erhvervserfaring
 • B kørekort
 • God til dansk, både skriftligt og mundtligt og grundlæggende kendskab til engelsk.

Det er en fordel, hvis du har en videregående uddannelse, gerne inden for salg, økonomi, marketing eller lignende. Tidligere erfaring med salg, hvor du har kunnet demonstrere høje resultater, betragtes også som en fordel.

Men for at trives og få succes som Account Manager søger vi en, der:

 • Viser et højt ambitionsniveau og nyder et højt livstempo
 • Nyder at have et socialt liv og har ingen problemer med at være i centrum
 • Er åben for at prøve nye ting og tør udfordre sig selv
 • Vil kommunikere på en ligefrem og ærlig måde, mens du viser medfølelse og hengivenhed over for andre

Hvad gør os til en god arbejdsgiver

Vores mission er at skabe The Best Place to Work, og vores virksomhedskultur er præget af tre værdier: Share Energy, Beat Yesterday og Show Heart. Du bliver en del af et team, der lever efter disse værdier hver dag. Vi tror på at have det sjovt på arbejdet, sprede positiv energi, opnå imponerende resultater og altid have lyst til at vokse og udvikle os.

Da vi spurgte vores Account Managers i en intern undersøgelse, hvad de bedst kan lide ved at arbejde hos Academic Work, var mennesker og kultur de bedste svar. "Energien, ambitionen og menneskene. Jeg elsker vores mission og mulighederne for at sætte mine kunder i stand til at finde forretningsmæssig afgørende kompetencer og samtidig hjælpe unge mennesker med at opbygge deres karriere,” svarede en kollega.

Anden information

 • Omfang: Fuldtid, kontortid.
 • Løn: Fast månedsløn + ubegrænset provision
 • Sted: København

Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte vores Talent Acquisition Partner, Mille Pedersen.

Sådan søger du stillingen som Account Manager

Vi bruger test til at sikre en solid og fair rekrutteringsproces med fokus på potentialet for den stilling, vi ansætter. Når du har indsendt din ansøgning, vil et testlink blive sendt til dig. Hvis du fortsætter efter testene, er næste trin et telefoninterview. Læs mere om vores test her.

Ansøg her på en anden side