2 uger siden
Opslag-ID: 15081449

Administrativ medarbejder til faktureringsteam hos KONE

Hurtige fakta

By:
København, Herlev
Omfang:
Fuldtid
Opgavetype:
Vikarjob
Startdato:
Hurtigst muligt
Andre:
6 måneders vikariat

Kunne det være interessant for dig at arbejde med fakturering og ordrehåndtering? Vil du have værdifuld erfaring fra en virksomhed, som i flere år er blevet udnævnt til en af verdens mest innovative virksomheder af Forbes Magazine? Vi søger lige nu en administrativ medarbejder til KONE, som er imødekommende og proaktiv. Søg i dag, da vi arbejder med løbende rekruttering!

Om stillingen

På vegne af vores kunde KONE, leder Academic Work efter en administrator. Denne rekrutterings-proces foretages af Academic Work. Alle spørgsmål skal derfor henvendes til Academic Work.

Denne stilling er en bemanding. Du vil derfor ansættes af Academic Work og arbejde som konsulent for KONE. Stillingen her er en tidsbegrænset stilling på 6 måneder, men der vil være en chance for at blive en langsigtet og naturlig del af arbejdsstyrken. Du vil i stillingen her blive en del af et tæt team, hvor din udvikling og trivsel bliver vægtet højt og du vil hurtigt opleve at få ansvar i rollen.

Arbejdsopgaver

Som administrator bliver du ansvarlig for at besvare telefonen, tage dig af fakturareklamationer og forberede fakturaer. Samtidig bliver det din opgave at gennemgå ordre, og sammenligne med kundeaftalerne, for at se, om alt stemmer i fakturaerne. Det er derfor vigtigt, at du trives med administrative opgaver.

Arbejdsopgaver inkluderer:

  • Ordrehåndtering
  • Tage hånd om fakturareklamationer indenfor eget ansvarsområde
  • Blandet administrative opgaver

Vi søger dig, som

  • Har tidligere erfaring med fakturering, ordrehåndtering, administration eller andet kontorarbejde.
  • Kan tale og skrive på dansk
  • Trives med administrativt arbejde
  • Har nemt ved at lære sig nye systemer og kan arbejde i flere forskellige systemer

Erfaring med SAP vil betrages som en væsentlig fordel, men er ikke et krav. Til stillingen her vægtes din motivation, nysgerrighed og lyst til at give dig i kast med opgaverne højt.

Som person er du:

  • Imødekommende overfor andre
  • Villig til at hjælpe dine kunder og finder løsninger efter deres behov og problemer
  • Proaktivt - for at undgå langsigtede problemer og for at finde den mest effektive løsning

Anden information

Start: Hurtigst muligt

Arbejdsudstrækning: Fuldtid, 6 måneder.

Lokation: Herlev

Kontaktoplysninger: Denne rekrutteringsproces udføres af Academic Work. Det er en anmodning fra KONE, at alle spørgsmål vedrørende stillingen håndteres af Academic Work.

Som konsulent hos Academic Work får du en god mulighed for at vokse som professionel, udvide dit netværk og etablere værdifulde kontakter til fremtiden. Læs mere om vores tilbud.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke, inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi har flyttet frem til screenings- eller interviewfasen.

Anden information

KONE leverer branchens førende elevatorer, rulletrapper, rullefortove, automatiske døre og porte. De er eksperter i nyinstallation, service og modernisering med over 100 års erfaring. I dag er de over 200 ansatte i Danmark, der servicerer kunder over hele landet.

Ansøg her!