1 måned siden
Opslag-ID: 15089799

Administrativ stærk studentermedhjælper søges til KONE

Hurtige fakta

By:
København, Herlev
Omfang:
Deltid
Opgavetype:
Vikarjob
Startdato:
Hurtigst muligt
Andre:
15 timer/ugen

Kunne du tænke dig at udfylde en vigtig funktion i en af verdens førende elevator- og rulletrappevirksomheder, der er blevet udnævnt til en af verdens mest innovative virksomheder af Forbes Magazine? KONE leder efter en studentermedhjælper til deres salgsafdeling. Søg allerede i dag, da vi kører med løbende rekruttering!

Om stillingen

På vegne af vores kunde KONE, leder Academic Work efter studerende til deres salgsafdeling på kontoret i Herlev. Vi leder efter dig, der er administrativ stærk, og som trives med tastearbejde, hvor der skal holdes styr på tingene. Dine primære opgaver vil være at rydde op i Salesforce data, opdatere oplysninger i KONES systemer og ajourføre diverse oplysninger. Du vil blive mødt af sjove og motiverende medarbejdere, der er med til at skabe en både behagelig samt lærerig atmosfære på kontoret.

Du kommer til at have 2 vagter om ugen, som vil være fordelt mellem mandag-fredag inden for normale kontortider. Det forventes at du er fleksibel, ligesom at du vil opleve stor fleksibilitet overfor dit undervisningsskema samt eksamensperioder.

Du bliver tilbudt

 • Detaljeret og grundtigt onboardingforløb
 • Et energisk og inkluderende team, hvor alle arbejder for hinandens bedste
 • En dynamisk arbejdsdag, præget af ansvar og diversitet
 • Gode muligheder for karriereudvikling

Du bliver del af et arbejdsmiljø, hvor din trivsel prioriteres højt. Du vil opleve stort engagement i både din personlige samt også faglige udvikling. Du vil blive en del af et team, af både andre studerende og fuldtidsmedarbejdere, som løbende vil kunne give dig en god og kyndig sparring i, hvordan du lykkes i dine opgaver.

Som konsulent hos Academic Work får du en god mulighed for at vokse som professionel, udvide dit netværk og etablere værdifulde kontakter til fremtiden. Læs mere om vores tilbud.

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver består i at assistere salgsafdelingen. Heri vil du skulle administrere og håndtere en række vigtige administrative opgaver, hvor du vil lære at navigere i de forskellige systemer og programmer. Det er derfor vigtigt, at du trives med administrative opgaver. Din professionelle udvikling vil være en top prioritet, og dit arbejde vil være uundværligt for teamet. Du vil arbejde på forskellige definerede projekter, men du vil også få arbejdsopgaver, som er tilpasset dig og dine færdigheder.

Dine arbejdsopgaver vil inkludere:

 • Administrativ databehandling - tastning i programmerne SAP & Konect
 • Opdatere nærtliggende data
 • Arbejde med Salesforce
 • Eventuelle marketingsopgaver som oversættelsesopgaver og korrekturopgaver

Vi søger dig, som

 • Er i gang med en videregående uddannelse - enten på bachelor eller kandidatniveau
 • Kan arbejde mindst 2 hele dage om ugen, og er fleksibel i forhold til at komme ind på kontoret med kort varsel ved sygdom
 • Er flydende på dansk og engelsk både i tale og på skrift
 • Har god viden inden for Microsoft Office-pakken

(Der vil naturligvis være forståelse for at du kan arbejde enten mere eller mindre i perioder, alt afhængig af hvordan dit eksamens- eller skoleskema ser ud)

Tidligere erfaring med Salesforce vil betragtes som en fordel, men ikke et krav.

Som person er du:

 • Resultatorienteret (vedholdende)
 • Omstillingsparat (agreeable)
 • Struktureret (systematisk)
 • Serviceminded (empatisk)

Yderligere information:

Start: Hurtigst muligt

Arbejdsudstrækning: Deltid, minimum 2 vagter pr. uge i normal kontortid

Løn: Timeløn

Lokation: Herlev, 10 min. gang fra stationen

Kontaktoplysninger: Denne rekrutteringsproces udføres af Academic Work. Det er en anmodning fra KONE, at alle spørgsmål vedrørende stillingen håndteres af Academic Work.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke, inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi har flyttet frem til screenings- eller interviewfasen.

Anden information

KONEs mission er at forbedre flowet i byerne. Som globalt førende inden for elevator- og rulletrappebranchen, udvikler, producerer og leverer KONE elevatorer, rulletrapper og automatiske døre og porte, såvel som serviceløsninger og moderniseringsløsninger, der giver merværdi for bygninger gennem deres livscyklus. Via et mere effektiv People Flow® transporterer vi mennesker sikkert, bekvemt og trygt i højere og smartere bygninger. KONE er eksperter i nyinstallation, service og modernisering med over 100 års erfaring. I dag er der over 60,000 ansatte i KONE, der servicerer kunder over hele verden.

Ansøg her!