3 uger siden
Opslag-ID: 15090022

Assistant Financial Controller søges til KONE!

Hurtige fakta

By:
København, Herlev
Omfang:
Fuldtid
Opgavetype:
Vikarjob
Startdato:
Hurtigst muligt
Andre:
Fuldtid

Vi søger nu en fuldtidsassistent økonomikontroller på vegne af KONE. Er du netop færdiguddannet indenfor økonomi og vil du videreudvikle dine kompetencer i en af verdens førende elevator- og rulletrappevirksomheder, der er blevet udnævnt til en af verdens mest innovative virksomheder af Forbes Magazine? Søg allerede i dag, da vi kører med løbende rekruttering!

Om stillingen

Academic Work søger en fuldtids Assistant Financial Controller på vegne af KONE. Opstarten er øjeblikkelig og opgaven strækker sig i første omgang i 6 måneder med mulighed for forlængelse. Du vil blive mødt af sjove og motiverende medarbejdere, der er med til at skabe en både behagelig samt lærerig atmosfære på kontoret. Du bliver del af et arbejdsmiljø, hvor din trivsel prioriteres højt. Du vil opleve stort engagement i både din personlige samt også faglige udvikling, og du vil blive en del af et team, som løbende vil kunne give dig en god og kyndig sparring i, hvordan du lykkes i dine opgaver.

Du bliver tilbudt

 • Et detaljeret og grundtigt onboardingforløb
 • Et energisk og inkluderende team, hvor alle arbejder for hinandens bedste
 • En dynamisk arbejdsdag, præget af ansvar og diversitet
 • Gode muligheder for karriereudvikling

Som konsulent hos Academic Work får du en god mulighed for at vokse som professionel, udvide dit netværk og etablere værdifulde kontakter til fremtiden. Læs mere om vores tilbud.

Arbejdsopgaver

I rollen som Assistant Financial Controller er du en nøgleperson inden for KONEs fakturaportal og sikrer tilstrømning af fakturaer og kvaliteten af fakturadokumenterne. Dette gøres ved at kontakte leverandører om rykkerfakturaer og fakturaspecifikationer. Du kommer til at arbejde i et sammentømret team med en teamleder og deltage i ugentlige møder.

Vi søger dig, som

 • Har grundlæggende viden inden for økonomi eller økonomiadministration, fra relevant uddannelse eller tilsvarende erhvervserfaring
 • Flydende på dansk og godt kendskab til engelsk, både mundtligt og skriftligt

Det er en fordel, hvis du:

 • Har kendskab til Excel og/eller SAP.
 • Til rollen vægter vi dine personlige egenskaber højt og søger dig, der er prestigeløs, er vant til og nyder at arbejde i team samtidig med, at du har evnen til at præstere individuelt.
 • Du er omhyggelig og ordentlig som person og nyder at arbejde i et højt tempo til tider.
 • Ydermere er du kommunikativ som person og er ikke bange for at tage kontakt til både interne og eksterne parter.

Som person er du:

 • Resultatorienteret
 • Omstillingsparat
 • Struktureret
 • Serviceminded

Yderligere information:

Start: Hurtigst muligt

Arbejdsudstrækning: Fuldtid

Løn: Timeløn

Lokation: Herlev, 10 min. gang fra stationen

Kontaktoplysninger: Denne rekrutteringsproces udføres af Academic Work. Det er en anmodning fra KONE, at alle spørgsmål vedrørende stillingen håndteres af Academic Work.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke, inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi har flyttet frem til screenings- eller interviewfasen.

Anden information

KONEs mission er at forbedre flowet i byerne. Som globalt førende inden for elevator- og rulletrappebranchen, udvikler, producerer og leverer KONE elevatorer, rulletrapper og automatiske døre og porte, såvel som serviceløsninger og moderniseringsløsninger, der giver merværdi for bygninger gennem deres livscyklus. Via et mere effektiv People Flow® transporterer vi mennesker sikkert, bekvemt og trygt i højere og smartere bygninger. KONE er eksperter i nyinstallation, service og modernisering med over 100 års erfaring. I dag er der over 60,000 ansatte i KONE, der servicerer kunder over hele verden.

Ansøg her!