1 uge siden
Opslag-ID: 15081967

Assistent til Salgschef hos Mercedes-Benz

Vil du med under vingerne hos salgschefen for en af Danmarks mest succesfulde brands i bilbranchen? Tiltales du af en omskiftelig hverdag og kan du eksekvere på de opgaver, som lander på dit bord? Kan du stå på egne ben og har du en struktureret tilgang til dine opgaver? Så er det måske dig vi leder efter, så søg stillingen i dag!

Om stillingen

På vegne af vores kunde Mercedes-Benz, leder Academic Work efter en assistent til at aflaste deres salgschef. Denne rekrutterings-proces foretages af Academic Work. Alle spørgsmål skal derfor henvendes til Academic Work.

Dette er en unik mulighed for dig, der ønsker at blive del af en stor succesfuld og global virksomhed. Din primære opgave i rollen som assistent vil være at assistere den danske salgschef og aflaste i en lang række forskællelige opgaver. Du vil derfor sjældent opleve to ens dage.

Du vil blive en del af et top professionelt kontormiljø, hvor ambitionerne er høje. Der er stor tillid til at efterleve det ansvar som tildeles, og der gives også en tilsvarende fleksbilitet. Der vil derfor være mulighed for at nogle opgaver f.eks. kan udføres hjemmefra. På kontoret er der et stærkt kollegialt fællessksab, hvor der fra tid til anden er plads til et slag bordtennis og en øl om fredagen.

Denne stilling er en bemanding. Du vil derfor ansættes af Academic Work og arbejde som konsulent for Mercedes-Benz. Stillingen her er en tidsbegrænset stilling på 6 måneder med mulighed for forlængelse. Du vil blive en del af et tæt team, hvor din udvikling og trivsel bliver vægtet højt og du vil hurtigt opleve at få ansvar i rollen.

Arbejdsopgaver

Du vil i rollen få en bred eksponering for en meget bred vifte af opgaver. Få dage kommer til at være ens, da du vil skulle assistere med at få eksekveret på de opgaver som viser sig. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. kunne indebære:

 • Koordinere møder
 • Støtte i diverse opgaver i deres interne salgsssytem
 • Projektledelse af mindre projekter
 • Rapporteringsopgaver
 • Udarbejde analyser
 • Udarbejde præsentationsmateriale
 • Andre Ad-hoc opgaver

Vi søger dig, som

 • Har færdiggjort relevant uddannelse på minimum bachelor niveau
 • Kan tale og skrive på dansk
 • Kan tage ansvar for en bred vifte af opgaver
 • Erfaring er ikke et krav

Til stillingen som assistent vægtes din motivation, nysgerrighed og lyst til at give dig i kast med opgaverne højt. Dine personlige egenskaber vil derfor blive vægtet højt for denne stilling.

Som person er du:

 • Struktureret
 • Omstillingsparat
 • Selvkørende

Anden information

Start: Hurtigst muligt

Arbejdsudstrækning: Fuldtid, 6 måneder - med mulighed for forlængelse.

Lokation: København S

Kontaktoplysninger: Denne rekrutteringsproces udføres af Academic Work. Det er en anmodning fra Mercedes-Benz, at alle spørgsmål vedrørende stillingen håndteres af Academic Work.

Som konsulent hos Academic Work får du en god mulighed for at vokse som professionel, udvide dit netværk og etablere værdifulde kontakter til fremtiden. Læs mere om vores tilbud.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke, inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi har flyttet frem til screenings- eller interviewfasen.

Om Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Group AG (tidligere Daimler AG) er en af verdens mest succesrige bilvirksomheder. Med Mercedes-Benz AG er vi en af de førende globale leverandører af premium- og luksusbiler og varevogne. Mercedes-Benz Mobility AG tilbyder finansiering, leasing, bilabonnement og biludlejning, digitale tjenester til opladning og betaling, forsikringsformidling samt innovative mobilitetstjenester.

Ansøg her!