1 måned siden
Opslag-ID: 15080356

Bliv Red Hat konsulent hos Accenture gennem AW Academy på 12 uger!

Hurtige fakta

By:
København, København V
Omfang:
Fuldtid
Opgavetype:
Vikarjob
Startdato:
Uddannelsesstart: 5. december
Andre:
Fuldtid efter uddannelse

Drømmer du om at blive IT-konsulent, men mangler du uddannelsen eller erfaringen? Nu har du muligheden for at træne dig gennem AW Academy i Red Hat for at kickstarte din nye karriere hos Accenture! Gennem AW Academy tilbyder vi nu dig med de rette evner og motivation chancen for at deltage i en uddannelse på 12 uger, som efterfølgende giver dig mulighed for at blive konsulent og arbejde som Red Hat konsulent hos Accenture, hvor du vil skabe, implementere og videreudvikle cloud-infrastruktur. Vi tror så meget på vores koncept og på dem, der gennemfører uddannelsen, at vi tilbyder 12 måneders ansættelse som konsulent efter endt uddannelse. Tag vores tests allerede i dag, og du er i gang med første skridt til at blive Red Hat konsulent!

Om stillingen

Vil du starte din karriere i IT-branchen, er det nu tid til at handle: AW Academy vil fra december 2022 uddanne Red Hat konsulenter, hvor du efter endt intensiv uddannelse vil blive ansat i Accenture. Erfaring på området er ikke nødvendig, men motivation, interesse for IT og evnen til at lære er afgørende.

Accenture er en verdenskendt virksomhed, der er aktiv indenfor strategisk rådgivning, konsulentydelser, digitalisering, IT og forretningsoptimering. Gennem innovation stræber de efter at gøre verden til et bedre sted. Hos Accenture respekteres og værdsættes mangfoldighed hos mennesker, hvor alle har frihed til at være sig selv med lige muligheder.

Vores træningsprogram vil give dig det grundlæggende, du skal bruge for at starte din nye karriere som Red Hat konsulent hos Accenture. Efter uddannelsen, bliver du en del af Accentures Red Hat afdeling, hvor du vil arbejde sammen med engagerede, motiverede og dygtige kollegaer med hver deres ekspertise indenfor hver deres områder. I Red Hat teamet vil du opleve et fladt hieraki, hvor der er plads til sociale arrangementer, fælles workshops m.m.. Der er fokus på din udvikling, og du vil få mulighed for at tage ansvar og dygtiggøre dig. Du vil modtage en god onboarding, og blive tilknyttet en "buddy" gennem din opstart, med mulighed for sparring og support fra dine kollegaer og nærmeste leder.

Vi tilbyder:

● Gratis intensiv træning med effektive og praktiske studier med dygtige undervisere

● 12 måneders ansættelse gennem Academic Work hos Accenture efter bestået uddannelse

● Computer og andre materialer som du skal bruge under uddannelsen

● Mulighed for at starte en ny karriere uden tidligere IT-erfaring

Arbejdsopgaver

Efter endt uddannelse fra AW Academy begynder du at arbejde som Red Hat konsulent hos Accenture gennem Academic Work. I praksis betyder det, at du lever og ånder hverdagen hos Accenture, mens Academic Work fungerer som støtte i baggrunden.

Som Red Hat konsulent vil du arbejde som konsulent for Accentures kunder og arbejde på deres projekter, hvor du vil implementere, skabe og videreudviklehvilket cloud-infrastruktur for Accentures kunder.

Du vil få mulighed for at arbejde tæt sammen med Accentures kunder, hvor du i de fleste tilfælde vil arbejde med én kunde/projekt af gangen, hvor du typisk vil indgå i et team på alt mellem tre-tyve konsulenter pr. projekt. Du får mulighed for at arbejde med varierende projekter med Accentures kunder i et internationalt miljø, hvor du typisk vil arbejde på et projekt med en varighed på seks måneder - et års tid.

INFORMATION OM UDDANNELSEN:

Uddannelsen byder på 12 intensive uger. Du vil få support og undervisning fra kompetente undervisere, hvor AW Academy sammen med dig som fremtidig konsulent skaber rammerne for en stejl læringskurve.

Opstartsaften: 5. december 2022

Prestudies: 6. december 2022 - 6. januar 2023

Uddannelsesstart: 9. januar 2023

Eksamen: 31. marts 2023

Første arbejdsdag: 3. april 2023

Omfang: Fuldtid, skemalagt undervisning på hverdage i tidsrummet 09:00-17:00

Uddannelsessted: Undervisningen vil foregå digitalt

Arbejdssted efter endt uddannelse: Accentures kontor i København (det kan forventes, at man vil være hos Accentures kunder under projekter)

Læringsmetoden på AW Academy er baseret på Accelerated Learning, hvilket er en effektiv vej til en ny karriere for dem, der ikke er bange for en spændende udfordring. Vores pædagogik er baseret på aktuel hjerneforskning og involverer praktisk læring i højt tempo, samarbejde i teams og konstant feedback gennem dialog. Vi ønsker at byde dig velkommen til AW Academy på www.awacademy.dk, hvor du kan læse mere.

Vi søger dig, som

  • Er over 18 år gammel
  • Har en videregående uddannelse, min. bachelorgrad
  • Kan begå sig flydende på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt
  • Har bestået begge indledende test
  • Har en stor interesse og nysgerrigt mindset indenfor IT og teknologi

For at have evner til konsulentrollen behøver du ikke nogen tidligere erfaring inden for IT, men du skal have de rigtige evner, personlige kvaliteter, drive og engagement for at starte din nye karriere.

De personlige egenskaber vi søger hos dig er:

  • Forretningsorienteret
  • Innovativ
  • Samarbejdsvillig
  • Omhyggelig

PRAKTISK INFORMATION:

● Rekrutteringsprocessen: Vi arbejder ud fra løbende udvælgelser, og processen består af to tests og tre samtaler. Du skal bestå begge test for at kunne indsende din ansøgning. Øg derfor dine chancer for at få en plads ved at gennemføre testene hurtigst muligt!

● Søg uddannelsen på AW Academy ved at klikke på "Ansøg her på et andet websted", og klik derefter på "Udfør testen" øverst på landingssiden.

● Har du specifikke spørgsmål om AW Academy og uddannelsen, bedes du skrive til vores Academymail. Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Anden information

Vi er overbeviste om, at tiden er inde til en ny type uddannelse. AW Academy udfordrer uddannelsesbranchen ved at tilbyde tidseffektiv og kvalitetsuddannelse for at reducere kompetencemangel. Vi tror på, at læring er løsningen for udvikling og vækst, både for individer og organisationer. Ved at tilbyde Accelerated Learning Programmer forbereder og uddanner vi mennesker med de rette evner og ambitioner til nye udfordringer og karrierer. Det gør vi ved at kombinere en udfordrende rekrutteringsproces, der fokuserer på, hvad folk kan opnå i morgen, ikke hvad de gjorde i går. Samt en skræddersyet uddannelsespakke, som vi har udviklet sammen med nogle af de bedste undervisere indenfor deres respektive områder. Dette skaber et uddannelsesmiljø, hvor ambitiøse mennesker har mulighed for at nå deres fulde potentiale.

AW Academy er en del af Academic Work og har siden starten i 2015 hjulpet over 2000 personer til nye karrierer og 400+ virksomheder til nye og eftertragtede kompetencer.

Ansøg her på en anden side