2 uger siden
Advert-ID: 15080980

Bliv ServiceNow konsulent hos Accenture gennem AW Academy på 12 uger!

Quick facts

City:
Hele Danmark, København
Extent:
Full time
Type of work:
Temp job
Start date:
16. Januar 2023
Other:
Full time

Drømmer du om at arbejde med digitalisering som IT-konsulent, men har du ikke den rette uddannelsesbaggrund til at forfølge drømmen? Hvis du fik muligheden for at arbejde med en cloud-baseret platform, der bruges af mere end 150.000 virksomheder verden over, ville du så tage den? Academic Work tilbyder en unik mulighed for at blive ServiceNow-konsulent gennem et skræddersyet 12-ugers træningsprogram. Vi ved, at vores koncept og læringsmetoden virker, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig en fast stilling som IT-konsulent hos Accenture efter endt uddannelse.

About the role

Hvis du drømmer om et karriereskifte i IT-branchen, har du nu en unik chance for at starte din rejse som ServiceNow konsulent uden tidligere erfaring, da AW Academy uddanner ServiceNow-kandidater i løbet af foråret/sommeren. Efter endt uddannelse ansættes du gennem Academic Work og arbejder hos Accenture med målet om at blive ansat efter 12 måneder. Uddannelsen tilrettelægges i samarbejde med AW Academy og Accenture, og gennemføres udelukkende ved fjernundervisning og afholdes på engelsk. Læringsmetoden på AW Academy er baseret på Accelerated Learning, hvilket er en effektiv vej til en ny karriere for dem, der ikke er bange for en spændende udfordring. Vores pædagogik er baseret på aktuel hjerneforskning og involverer praktisk læring i højt tempo, samarbejde i teams og konstant feedback gennem dialog. Vi ønsker at byde dig velkommen til AW Academy påwww.awacademy.dk, hvor du kan læse mere.

Du tilbydes:

● Gratis intensiv træning med effektive og praktiske studier med dygtige undervisere

● 12 måneders ansættelse gennem Academic Work hos Accenture efter bestået uddannelse

● Computer og andre materialer som du skal bruge under uddannelsen

● Mulighed for at starte en ny karriere uden tidligere IT-erfaring

Job duties

Efter endt uddannelse fra AW Academy begynder du at arbejde som ServiceNow konsulent hos Accenture gennem Academic Work. I praksis betyder det, at du lever og ånder hverdagen hos Accenture, mens Academic Work fungerer som støtte i baggrunden.

Accenture er en verdenskendt virksomhed, der er aktiv indenfor strategisk rådgivning, konsulentydelser, digitalisering, IT og forretningsoptimering. Gennem innovation stræber de efter at gøre verden til et bedre sted. Vores træningsprogram vil give dig det grundlæggende, du skal bruge for at starte din nye karriere som Servicenow konsulent hos Accenture.

Som Servicenow konsulent bliver du en del af det nordiske team i Accenture. Du kommer til at arbejde tæt på kunden og have kundemøder, og arbejdsopgaverne vil variere. I de fleste tilfælde vil du arbejde med én kunde/projekt ad gangen, men nogle gange vil du være involveret i parallelle projekter. I denne rolle vil der være fokus på at forbedre eksisterende kompetencer og mulighed for løbende at påtage sig mere avancerede certificeringer.

We are looking for

 • Er over 18 år gammel
 • Kan begå sig flydende på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt
 • Har bestået begge indledende test
 • Har en stor interesse og nysgerrigt mindset indenfor IT og teknologi
 • Har konsulent flair/talent eller eksisterende erfaring

Du behøver ingen tidligere erfaring inden for IT for at være egnet til denne mulighed, men du skal have den rette indstilling, personlige egenskaber og engagement for at blive succesfuld med dit karriereskift. De personlige egenskaber vi leder efter hos dig er:

· Løsningsorienteret

· Gode samarbejdsevner

· Resultatorienteret

· Omstillingparat

UDDANNELSES INFORMATION

Uddannelsen byder på 12 intensive uger sammen med andre ambitiøse kommende kollegaer. Derudover vil der være støtte og undervisning fra kompetente undervisere, hvor AW Academy sammen med dig som kommende konsulent skaber rammerne for en stejl læringskurve.

 • Start-up aften: 8. december 2022
 • Pre-studies: 12. december 2022 - 10. januar 2023
 • Start på uddannelse: 16. januar 2023
 • Graduation: 6. april 2023
 • Første arbejdsdag: 11. april 2023
 • Arbejdsplads: Accentures kontor i København

Har du specifikke spørgsmål om AW Academy og uddannelsen, bedes du skrive til:AWacademymail. Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail. Vær opmærksom på, at du først kan ansøge når du har bestået de to tests.

Client information

Vi er overbeviste om, at tiden er inde til en ny type uddannelse. AW Academy udfordrer uddannelsesbranchen ved at tilbyde tidseffektiv og kvalitetsuddannelse for at reducere kompetencemangel. Vi tror på, at læring er løsningen for udvikling og vækst, både for individer og organisationer. Ved at tilbyde Accelerated Learning Programmer forbereder og uddanner vi mennesker med de rette evner og ambitioner til nye udfordringer og karrierer. Det gør vi ved at kombinere en udfordrende rekrutteringsproces, der fokuserer på, hvad folk kan opnå i morgen, ikke hvad de gjorde i går. Samt en skræddersyet uddannelsespakke, som vi har udviklet sammen med nogle af de bedste undervisere indenfor deres respektive områder. Dette skaber et uddannelsesmiljø, hvor ambitiøse mennesker har mulighed for at nå deres fulde potentiale.AW Academy er en del af Academic Work og har siden starten i 2015 hjulpet over 2000 personer til nye karrierer og 400+ virksomheder til nye og eftertragtede kompetencer.

Apply here on other site