1 måned siden
Opslag-ID: 15089720

Channel Marketing Lead (barselsvikariat) til Samsung

Hurtige fakta

By:
København, Ballerup
Omfang:
Fuldtid
Opgavetype:
Vikarjob
Startdato:
3. april 2023
Andre:
Fuldtid

Ønsker du at blive udfordret i et af de hurtigst voksende brands i verden, med fokus på teknologi og innovation? Har du marketings- og/eller kommunikationserfaring, elsker du at koordinere og præsentere, og er dine sprogfærdigheder i top? Så er det muligvis dig, som Samsung søger!

Om stillingen

Academic Work leder efter en Channel Marketing Lead (barselsvikariat) til Samsung på deres kontor i Ballerup. Du vil blive en del af et velfungerende marketingsteam, hvor du vil få ansvaret for samarbejdet med forhandlere af Samsungs produkter, salgsafdelinger og andre relevante aktører. Teamet har et tæt samarbejde med de resterende marketingsafdelinger i Norden, hvilket sikrer, at Samsung er præsenteret bedst muligt, samt at kampagner bliver eksekveret optimalt.

Du vil blive en del af en ambitiøs virksomhed, hvor du får muligheden for at arbejde med nogle af verdens mest innovative produkter, kendte artister, ambassadører og et dygtigt team, der arbejder i et højt tempo for at kunne skabe fede resultater.

Denne stilling er en bemanding. Du vil derfor blive ansat af Academic Work, men arbejde som konsulent ved Samsung. Du kan læse mere om, hvad det betyder at være konsulent gennem AW her: https://www.academicwork.dk/karriere/konsulent-hos-academic-work

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne i denne rolle indebærer

 • Repræsentere Samsungs marketings interesser
 • Hjælpe og assistere MX kunder i samarbejde med Key Account Managere
 • Kvalitetssikre og korrekturlæse marketingsmateriale
 • Udvikle og koordinere kampagner i dialog med kunden
 • Koordinere og planlægge kunde- og brandevents
 • Præsentere og rapportere afdelingens arbejde

Vi søger dig, som

Denne stilling er for dig, der har et stort drive for marketing. Du trives i en omskiftelig virksomhed og har interesse for mobilteknologi. Du nyder at have daglig kontakt med virksomhedens kunder. Du kan tænke innovativt og kreativt, så Samsungs kampagner og events bliver unikke og effektive. Du er samarbejdsvillig og har let ved at indgå i tætte relationer, hvor man løfter i flok. Din struktur og grundighed skinner igennem i dit sproglige arbejde, hvor sans for detaljen gør, at du ikke overser fejl. Derudover

 • Har du færdiggjort din bacheloruddannelse inden for marketing eller kommunikation (kandidatuddannelse foretrækkes, men er ikke et krav)
 • Har du minimum 2 års relevant erfaring fra en fuldtidsstilling (erfaring inden for customer/channel marketing er en stor fordel)
 • Behersker du dansk og engelsk på et højt niveau, og besidder stærke grammatiske færdigheder inden for begge sprog
 • Har du kørekort

Hvis du har tidligere erfaring fra en tele el. forbrugerelektronik virksomhed og kundekampagneplanlægning ses det som en stor fordel, men er ikke et krav.

Som person er du

 • Omskiftelig
 • Kommunikativ
 • Selvstændig
 • Struktureret

Andet

Opstart: 3. april 2023

Omfang: Fuldtid (1 års barselsvikariat)

Lokation: Ballerup, Danmark

Denne rekrutteringsproces udføres af Academic Work. Det er en anmodning fra Samsung, at alle spørgsmål vedrørende stillingen håndteres af Academic Work.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi har flyttet frem til screenings- eller interviewfasen.

Husk at kigge i din spammappe i din mail, da vi altid sender opdateringer mht. processen.

Der er en adgangsgivende test for at blive betragtet som kandidat til denne rolle.

Anden information

For over 70 years, Samsung has been dedicated to making a better world through diverse businesses that today span advanced technology, semiconductors, skyscraper and plant construction, petrochemicals, fashion, medicine, finance, hotels, and more. Samsung´s flagship company, Samsung Electronics, leads the global market in high-tech electronics manufacturing and digital media. Through innovative, reliable products and services, talented people, a responsible approach to business and global citizenship, and collaboration with our partners and customers, Samsung is taking the world in imaginative new directions.

Ansøg her!