1 uge siden
Opslag-ID: 15090858

Erfaren Account Manager til AW Danmark

Hurtige fakta

By:
København, København V
Omfang:
Fuldtid
Opgavetype:
Rekruttering
Startdato:
Fleksibel
Andre:
full time

Har du flere års erfaring med salg, besidder du et strategisk mindset og ønsker du at udfolde dine kompetencer inden for rekrutteringsbranchen? Så læs med her for at høre mere om muligheden for at blive Account Manager hos Academic Work!

Om stillingen

I 25 år har Academic Work forbundet talenter i starten af karrieren med virksomheder og deres behov for talenter. Academic Work Danmark har de seneste år været på en større vækstrejse, og nu ønsker vi at tage vores virksomhed til næste niveau. Derfor søger vi en Account Manager, der skal være med til at gøre vores forretning mere succesfuld ved at indbringe en mere strategisk tankegang og struktur. Som Account Manager kommer du til at være en vigtig aktør i virksomheden, hvor du på den ene side hjælper andre virksomheder med at vokse, samtidig med at du skaber muligheder for talenter i starten af deres karriererejse.

At være Account Manager hos Academic Work kan sammenlignes med at være en intern iværksætter. Du kommer til at drive din egen virksomhed i virksomheden. Du arbejder med frihed under ansvar og det er derfor op til dig, hvordan du organiserer dine dage. I din dagligdag kommer du til at arbejde hen imod klare opsatte mål, og det er op til dig at bruge din kreativitet, menneskelige kompetencer, salgskompetencer, ambitioner og alle de andre værktøjer i din værktøjskasse til at nå dem. I stillingen er det kun dig selv, der sætter grænserne – din provision er nemlig ubegrænset hos os!

Når du starter som Account Manager hos Academic Work, sikrer vi at du gennemgår et grundigt onboardingforløb. Forløbet skal bl.a. give dig en forståelse for Academic Work som virksomhed og vores kerneværdier. Ligeledes vil du få indblik i vores vision, mission og strategien for at komme derhen. Vores håb med onboardingforløbet er, at du skal føle dig som en del af kontoret fra starten af. Derudover ønsker vi at du får et indblik i Academic Work samtidig med, at du får nogle værktøjer, som du kan kombinere med de kompetencer du har med dig i rygsækken fra tidligere erhvervserfaringer.

Arbejdsopgaver

Som Account Manager hos Academic Work er din vigtigste opgave at opbygge og udvikle dine egne kunderelationer. I starten vil du i stillingen primært have fokus på at opbygge din egen kundeportefølje. Det vil her derfor være en fordel, at du har et stort netværk, som du kan trække på, så du kan booke og afholde kundemøder, med det formål at skabe en god forretning. Endvidere ønsker vi at du med tiden arbejder proaktivt og tager en strategisk rolle ved at analysere dine kunders behov. Netop proaktivitet er der hvor du skaber størst værdi for dig selv og Academic Work.

Ud over at sælge traditionel bemanding og rekruttering, bliver du en del af et af vores mere innovative tiltag, Academy. Gennem Academy bringer vi ny ekspertise til IT- og Tech-branchen. I løbet af 12 intensive uger trænes vores talenter og begynder derefter at arbejde med vores kunder.

Vi søger dig, som

  • Færdiggjort en gymnasial uddannelse
  • Minimum 3 års erfaring inden for salg, gerne inden for rekrutteringsbranchen
  • B kørekort
  • Stærke danske og engelske kompetencer, både i skrift og tale

Det er en fordel, hvis du har en videregående uddannelse, gerne inden for salg, økonomi, marketing eller lignende.

Men for at trives og få succes som Account Manager søger vi en, der:

  • Har et strategisk mindset og ser muligheder i at opbygge sin egen virksomhed, som er med til at skabe værdi for Academic Work
  • Viser et højt ambitionsniveau og nyder et højt livstempo
  • Ønsker en hverdag der balancerer mellem det sociale og professionelle aspekt
  • Er nysgerrig på markedet og ønsker at konkurrere og udfordre sig selv
  • Vil kommunikere på en ligefrem og ærlig måde, mens du viser medfølelse og hengivenhed over for andre

Hvad gør os til en god arbejdsgiver

Vores mission er at skabe The Best Place to Work, og vores virksomhedskultur er præget af tre værdier: Share Energy, Beat Yesterday og Show Heart. Du bliver en del af et team, der lever efter disse værdier hver dag. Vi tror på, at en arbejdsdag der balancerer mellem det sociale aspekt og den professionelle agenda, hvor du opnår imponerende resultater, er opskriften på både personlig og faglig udvikling.

Se gerne vores tilbud her.

Lær mere om livet som Account Manager hos Academic Work (link til undersider):

Anden information om stillingen som Account Manager

Opstart: Fleksibel

Omfang: Fuldtid, kontortid.

Løn: Fast månedsløn + ubegrænset provision + aktivitets bonus

Sted: København

Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte vores Talent Acquisition Partner, mille.pedersen@academicwork.dk

Anden information

Academic Work er et rekrutterings- og vikarbureau. Vores målgruppe er unge talenter - studerende og akademikere i begyndelsen af deres karriere. Academic Work startede med, at tre studerende fik en forretningsidé. Nu er vi en international virksomhed, hvor young professionals starter deres karriere hver dag.

Ansøg her på en anden side