3 måneder siden
Opslag-ID: 15077593

Kundeservicemedarbejder med interesse for IT

Hurtige fakta

By:
Hele Danmark, København, Kastrup
Omfang:
Fuldtid
Opgavetype:
Vikarjob
Startdato:
Hurtigst Muligt
Andre:
Fuldtid

Brænder du for kundeserviceservice og har du interesse for IT? Beskriver du dig selv som en serviceminded og kommunikativ person med en analytisk evne - så kan du blive PostNords nye medarbejder! Ansøg allerede i dag!

Om stillingen

På vegne af PostNord søger Academic Work en kundeservicemedarbejder, som ønsker at være en del af deres team i København. I denne rolle kommer du primært til at arbejde med intern IT-support via telefon og mail, hvor du håndterer indkommende sager. Det er derfor vigtigt at du har interesse for og en grundlæggende forståelse for IT. For at få de rette vilkår på arbejdet, får du en grundig introduktion til opgaverne og de forskellige systemer.

Der er tale om en konsulentopgave. Du bliver ansat i Academic Work og arbejder som konsulent i PostNord. Opgaven vil være på fuld tid i 6 måneder med gode muligheder for forlængelse, forudsat at alle parter er tilfredse med samarbejdet.

Arbejdsopgaver

Som kundeservicemedarbejder kommer du til at arbejde med forskellige typer af IT-sager, hvor du modtager indkommende sager via telefon og mail. Dine opgaver omfatter:

 • Tilbyde support over telefon og e-mail til interne medarbejdere
 • Hjælpe med at lokalisere fejl i de eksisterende systemer
 • Løse diverse tekniske problemer
 • Arbejde med sagsbehandling
 • Yde en god hjælp og service for dine kollegaer i PostNord

Vi søger dig, som

 • Solid kendskab til Microsoft Office 365, samt Microsoft Azure
 • Har erfaring med kundeserviceservice, helst i form af End user Support
 • Kendskab til Active Directory er en fordel
 • Interesse for og grundlæggende forståelse for IT
 • Flydende dansk er et krav til denne stilling
 • Nogle medarbejdere kan være engelsktalende og derfor er det også et krav, at du har et godt kendskab til engelsk på teknisk niveau

Det er en fordel, hvis du har viden eller erfaring med IT-support, men det er ikke et krav da du vil modtage en grundig oplæring.

Som person er du serviceminded med en god og positiv indstilling. Du er en stærk teamplayer, der hjælper til i det daglige arbejde. Endvidere har du en god analytisk evne og arbejder struktureret.

Anden information

Arbejdstids: Fuldtid 37 timer om ugen - arbejdstiden er mellem 06:45 - 18:00, weekender kan forekomme. 3 dage på kontoret og 2 dage hjemme.

Omfang: 6 måneders projektansættelse med mulighed for forlængelse

Lokation: København

Kontaktoplysninger: Denne rekrutteringsproces udføres af Academic Work. Det er en anmodning fra Post Nord, at alle spørgsmål vedrørende stillingen håndteres af Academic Work.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke, inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi har flyttet frem til screenings- eller interviewfasen.

Når du indsender din ansøgning til Academic Work, godkender og accepterer du, at Academic Work behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven.

Anden information

PostNord er den førende leverandør af kommunikations- og logistikløsninger til, fra og inden for Norden. PostNord sikrer også postbetjeningen til private og virksomheder i Sverige og Danmark. Den dansk-svenske koncern blev til 24. juni 2009 ved en sammenlægning af danske Post Danmark A/S og svenske Posten AB. Formålet var at skabe en konkurrencedygtig aktør i en verden, hvor digitalisering og behov for grænseoverskridende kommunikations- og logistikløsninger hele tiden vokser. Sammenlagt har de to nationale postselskaber næsten 800 års erfaring i branchen og ikke mindst en stærk tilstedeværelse både globalt, regionalt og lokalt.

Ansøg her!