1 uge siden
Opslag-ID: 15081758

STUDIEJOB SOM FINANCE ASSISTANT HOS GRÜNENTHAL

Hurtige fakta

By:
København, Ørestad
Omfang:
Deltid
Opgavetype:
Vikarjob
Startdato:
Hurtigst muligt

Søger du et studiejob i en international virksomhed, hvor du får mulighed for blive en del af en økonomiafdeling, og lære mere om, hvordan en økonomiafdeling fungerer i praksis? Trives du samtidig med ansvar og tør du tage udfordringer op? Så er dette måske jobbet du leder efter!

Om stillingen

Academic Work søger lige nu en Student Finance Assistant for vores kunde Grünenthal, som er en verdensomspændende medicinalvirksomhed med knap 5.500 ansatte på globalt plan. Det nordiske hovedkontor er beliggende i Ørestaden i København, hvor et studiejob i økonomiafdelingen nu er ledigt.

Denne rekrutterings-proces foretages af Academic Work på vegne af Grünenthal. Alle spørgsmål skal derfor henvendes til Academic Work. Denne stilling er en bemanding, hvilket betyder at du vil blive ansat af Academic Work og arbejde som konsulent hos kunden.

Som Student Finance Assistant vil du arbejde tæt sammen med og rapportere til kontorets nordiske Finance og Controlling afdeling. Du vil arbejde med en række opgaver inden for regnskab og controlling, og vil få en bred ansvarsflade. Rollen er med andre ord en unik mulighed for at udvikle dine kompetencer yderligere i praksis, hvor du bl.a. skal kontrollere fakturaer og forbedre regnskabsmæssige processer løbende.

Arbejdsopgaver

  • Deltage i måneds-, kvartals-, halvårs - og årslukning
  • Aktivt styre og koordinere processer vedrørende leverandør- og kundefakturaer
  • Håndtere Travel Expenses
  • Deltage i udarbejdelsen af budgetter, forecasts og estimater
  • Have kontakt til eksterne regnskabstjenesteydere i Norden og intern Shared Service Center

I denne stilling er det vigtigt, at du som person er i stand til at arbejde selvstændigt og tør opsøge nye arbejdsopgaver samt at du tør kaste dig ud i udfordringer, som kan opstå i løbet af en arbejdsdag, da der også vil være en del ad hoc opgaver indenfor det økonomisk felt. Det er vigtigt, at du tør byde ind med forslag til forbedringer, og selvstændigt kan strukturere dine arbejdsdage.

Vi søger dig, som

  • Er igang med din Bachelor i økonomi eller første år på f.eks. Cand.merc
  • Har gode Excel færdigheder og solid viden inden for den resterende Microsoft Office-pakke
  • Er flydende i mindst ét skandinavisk sprog, og på engelsk

Vi ser gerne, at du har 1-2 års erfaring med økonomi men dette er ikke et krav. Det vigtigste er, at du er fortrolig med fagbegreber og har en grundlæggende forståelse for økonomiske processer.

Du vil have base på kontoret i København, som bærer præg af et professionelt og socialt miljø, hvor der er højt til loftet.

ANDEN INFORMATION:

Start: Hurtigst muligt

Omfang: Studiejob

Løn: Timeløn

Antal timer: 10-15 timer om ugen

Sted: Ørestad

Kontaktoplysninger: Denne rekrutteringsproces udføres af Academic Work. Det er en anmodning fra Grünenthal, at alle spørgsmål vedrørende stillingen håndteres af louise.johansson@academicwork.dk

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke, inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi har flyttet frem til screenings- eller interviewfasen.

Anden information

Grünenthal Denmark ApS er et datterselskab af Grünenthal GmbH. Grünenthal er en familieejet, forskningsbaseret medicinalvirksomhed med hovedkontor i Aachen i Tyskland. De opererer globalt og er i dag europæisk markedsleder inden for lægemidler til behandling af moderate til stærke smerter. Grünenthals internationale aktiviteter er under løbende udvikling. Hos Grünenthal kombinerer de det bedste fra deres stærke forskningstraditioner med innovativ tænkning. Grünenthal stræber efter globalt at være den foretrukne partner inden for smertebehandling for både patienter og sundhedsfaglige.

Ansøg her!