2 måneder siden
Opslag-ID: 15079325

Tag del i AW Academys Java uddannelsesprogram og start en ny karriere som it-konsulent!

Hurtige fakta

By:
København
Omfang:
Fuldtid
Opgavetype:
Rekruttering
Startdato:
Start på uddannelse: 28/11/202
Andre:
Fuldtid

Er det muligt at lære programmering på 12 uger? Kan jeg tage del i Java-uddannelsen uden tidligere erfaring inden for IT? Vil jeg, der i forvejen besidder gode IT-kompetencer, blive udfordret og kan jeg skærpe min viden til at begynde i en ny rolle? Er jeg garanteret et job som IT-konsulent efter endt forløb? Svaret på alle disse spørgsmål er JA! Nu er der åbent for ansøgninger til AW Academys Java uddannelsesforløb med opstart til efteråret 2022 – spring ud i det, start på en ny!

Om stillingen

Den pædagogiske læringsmetode for dette forløb tager udgangspunkt i Accelerated Learning, hvilket er en hurtig og effektiv, men intens, vej til en ny karriere for dem, der ikke er bange for en udfordring. Vores pædagogik er baseret på aktuel hjerneforskning og fokuserer på en kombination af teori og praktisk læring i et højt tempo samt konstant feedback-dialog.

INFORMATION OM UDDANNELSEN

· Opstartsaften: 31. oktober, 2022, hvor du møder andre konsulenter, derer udvalgt til uddannelsen, og hvor det selvstændige forstudie starter

· Før-studieperiode: 31. Oktober – 25. November 2022

· Uddannelsesstart: 28. november 2022

· Eksamens dag: 3. marts 2023

· Omfang: Fuldtid, med skemalagt undervisning på hverdage fra 08.00-16.00, desuden kan der i perioder kræves læsning udenfor undervisningstid

· Uddannelsessted: København med mulighed for at deltage online

· Arbejdssted efter endt uddannelse: København

Arbejdsopgaver

Efter 12 ugers intensiv uddannelse har du opbygget et solidt fundament til at starte en ny karriere som IT-konsulent via Academic Work, og kommer til at arbejde for en af vores kunder. Tidligere konsulenter på vores forløb har blandt andet startet i roller såsom systemudvikler, tester, applikationskonsulent, konsulent, IT-support, projektleder og UX designer. Stillinger, brancher og virksomhedernes størrelse vil variere og det er vigtigt, at du er åben overfor forskellige jobmuligheder inden for det felt, du uddanner dig til.

Dét der er så spændende ved AW Academy er, at du gennemfører forløbet sammen med en flok personer med vidt forskellig viden og baggrund, hvilket også betyder, at kompetencer fra tidligere jobs bringes i spil og giver en lang række forskellige perspektiver, som skaber nye syn på programmering.

Pauline – Alumne på Java program sommeren 2021

Vi søger dig, som

· Er over 18 år

· Behersker dansk og engelsk på højt niveau

· Har interesse for IT og programmering

· Består de to indledende test for optagelsesforløbet

Du behøver ingen tidligere erfaring inden for IT for at være egnet til denne mulighed, men du skal have den rette indstilling, personlige egenskaber og engagement for at blive succesfuld med dit karriereskifte. De personlige egenskaber vi leder efter hos dig er:

· Løsningsorienteret

· Gode samarbejdsevner

· Resultatorienteret

· Omstillingparat

PRAKTISK INFORMATION

· Rekrutteringsprocessen: Vi arbejder med løbende rekruttering og processen består af to tests og to samtaler. Du skal gennemføre og bestå to tests for at kunne indsende din ansøgning. Øg dine chancer for at få en plads, ved at gennemføre testene hurtigst muligt!

· Søg ved at klikke på "Ansøg her på et andet websted" og klik derefter på "Udfør testen" øverst på landingssiden.

· Har du specifikke spørgsmål om AW Academy og uddannelsen, vil disse blive besvaret via vores Academy-mail inden for almindelig kontortiden. Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Anden information

HVAD ER AW ACADEMY?

AW Academy udfordrer de traditionelle uddannelser ved at tilbyde tidseffektiv og kvalitetssikret uddannelse for at reducere kompetencemangel på arbejdsmarkedet. Vi tror på, at læring er løsningen for udvikling og vækst, både for individer og organisationer. Ved at tilbyde Accelerated Learning Programmer forbereder og uddanner vi personer med de rette evner og ambitioner til at starte nye karrierer. Det gør vi ved at kombinere en udfordrende rekrutteringsproces, der fokuserer på, hvad folk kan opnå i morgen, fremfor hvad de gjorde i går. Vi giver de rette personer adgang til skræddersyede uddannelsesforløb, hvilke vi udvikler i tæt samarbejde med nogle af de bedste undervisere inden for deres respektive felt. Dette skaber et uddannelsesmiljø, hvor ambitiøse mennesker har mulighed for at nå deres fulde potentiale.

AW Academy er en del af Academic Work og har siden starten i 2015 hjulpet over 2500 personer til nye karrierer og 400+ virksomheder til nye, eftertragtede kompetencer.

Ansøg her på en anden side