3 uger siden
Opslag-ID: 15078786

Team Lead – Udviklingsansvarlig til spændende software-as-a-service virksomhed

Hurtige fakta

By:
København, København SV
Omfang:
Fuldtid
Opgavetype:
Rekruttering
Startdato:
Hurtigst muligt
Andre:
Fuld tid

Vil du arbejde i en SaaS virksomhed, som leverer en unik og eftertragtet løsning til byggebranchen? Vil du være med til at digitalisere byggebranchen og bliver du motiveret ved tanken om at kunne lede et team i en fælles retning i en virksomhed, som har en stor tro på og begejstring for fremtiden?

Om stillingen

Med deres markedsledende projektstyringsværktøj til hoved- og totalentreprenører er CHISA med til at digitalisere byggebranchen. CHISA er solidt funderet, har stærk vækst i Danmark og udvider mod flere europæiske markeder. De har nu brug for en ambitiøs team leder / udviklingsansvarlig til at tage ansvar for den fortsatte udvikling af deres softwareløsning. Hvis du synes det er spændende at tage ansvar for at levere og forbedre det bedste system i branchen, så er denne stilling måske noget for dig!

Som udviklingsansvarlig vil du således være ansvarlig for udviklingen af CHISAs SaaS løsning. Du vil sammen med ledelsen være med til at sætte visionen, finde de rette løsninger og sikre at udviklingen lykkedes med henblik på CHISAs mål. Du vil sparre med interne stakeholders (salg, service, support og implementering) og drive udviklingen i samarbejde med virksomhedens tekniske chef (CTO) og en projektleder.

CHISA arbejder efter det agile manifest og er ikke fastlåst af procedurer og ritualer. Det forventes derfor, at du er med til at forme og optimere de metoder og samarbejde. Det er væsentligt, at du er en person, som kan tage ansvar for udviklingsafdelingens succes og resultater. Du vil få det daglige ansvar for 3 udviklere i Polen, og vil være med til at vækste udviklingsafdelingen i takt med at CHISA vækster på nye markeder.

Du vil arbejde sammen med 9 skønne kollegaer (og snart flere), med mulighed for hybridarbejde og med halvårlige besøg hos vores udviklere i Polen. CHISA har for nyligt flyttet til top moderne lokaler i et industriområde centralt beliggende i København.

Arbejdsopgaver

I opgaven vil du have et primært fokus, nemlig udvikling af den software som CHISA sælger videre til deres kunder. Du vil have fokus på at forbedre softwarens funktionalitet, brugervenlighed og meget mere, for ultimativt at kunne levere en større værdi til kunden. Dine arbejdsopgaver vil derfor være fokuseret på at indsamle relevant information, planlægge udviklingsprojekter på strategiske og operationelt niveau, og stå i spidsen for udviklingsteamets eksekvering. I rollen vil der være opgaver som:

 • Deltage i afholdelse strategiske møder og planlægning med interne funktioner i virksomheden.
 • Indsamle relevante informationer og feedback fra stakeholders med udvikling i fokus.
 • Være ansvarlig for udviklingen af produktet i udviklingsteamet

Vi søger dig, som

 • Har et stærk kommercielt mindset.
 • Har minimum 3 års erfaring fra en SaaS forretning
 • Har stor teknisk forståelse. Du forstår teknikken og kompleksiteten bag et SaaS produkt, og kan beskrive opgaver i et sprog som udviklere forstår. Vi forventer ikke at du kan kode, men at du har en teknisk baggrund.
 • Du har erfaring med at planlægge og styre kunderejsen på tværs af platforme.
 • Flydende i dansk og engelsk både i skrift og tale.

Som person er du

 • Samarbejdsvillig
 • Løsningsorienteret
 • Forretningsorienteret
 • Ambitiøs og har lyst til at være med på rejsen fra startup til scaleup

Yderligere information

Opstart: Hurtigst muligt

Arbejdsudstrækning: Fuldtid, 37 timer per uge

Lokation: Sydhavnen, København

Kontaktoplysninger: Denne rekrutteringsproces udføres af Academic Work. Det er en anmodning fra CHISA, at alle spørgsmål vedrørende stillingen håndteres af Academic Work.

Anden information

Med markedsledende projektstyringsværktøj til hoved- og totalentreprenører er CHISA med til at digitalisere byggebranchen. CHISA er solidt funderet med en Gazelle fra 2021 og i fortsat stærk vækst i Danmark. Mens de udbygger deres position yderligere her i landet, planlægger de deres succes i flere europæiske markeder. På Chisa.dk kan du høre nogle af deres kunders begejstring.

Vil du være med til at drive den digitale agenda i en mindre virksomhed i København, hvor du med stor autonomi udvikler dit ansvarsområde? Vil du være en del af et stærk og voksende team, der VIL levere høj kvalitet på alle parametre? Så søg nu!

Ansøg her!