3 uger siden
Opslag-ID: 15031079

Teknisk Supporter indenfor elektronik søges!

Hurtige fakta

By:
Uspecificeret arbejdsplads, Danmark
Omfang:
Deltid, Alm. kontortider
Opgavetype:
Vikarjob
Jobkategori:
Teknisk Support
Startdato:
Hurtigst muligt
Andre:
Ca. 10 timer

Søger du et fleksibelt og velbetalt studiejob indenfor elektronik, hvor du kan arbejde hjemmefra? Arbejder du bedst løsningsorienteret, og er du god til at navigere rundt i den elektroniske verden mens du kombinerer din viden og interesse med kundesupport? Så er det måske dig, som vi søger!

Om stillingen

På vegne af vores kunde Etronix AB leder Academic Work efter en studerende til at yde teknisk support for deres danske kunder indenfor den elektroniske fremstillingsindustri.

ETRONIX AB er en svensk virksomhed, som tilbyder produktion og testløsninger til elektronik og kabler, og har intern ekspertise og teknologideling med førende leverandører af test- og verificeringsløsning. Etronix bruger en bred vifte af tjenester inden test, reparation eller fejlfinding af elektronik.

Du vil blive ansat af Academic Work som konsulent, og arbejde for Etronix AB. Eftersom Etronix AB på nuværende tidspunkt ikke har en dansk afdeling, vil du arbejde hjemmefra.

Der er tale om en stilling på 10 timer om måneden, men eftersom Etronix AB har stort fokus på vækst på det danske marked den kommende tid, er der stor chance for at timeantallet stiger til en deltidsstiling.

Denne rekrutterings-proces foretages af Academic Work på vegne af Etronix AB. Alle spørgsmål skal derfor henvendes til Academic Work.

Arbejdsopgaver

Som Teknisk Supporter for Etronix AB, kommer du til at supportere danske kunder med eventuelle produktspørgsmål, løse udfordringer og tage imod ordrer.

Arbejdsopgaver inkluderer:

 • Rådgivning omkring hvilke komponenter eller materiale, der skal bruges til en bestem applikation
 • Tage imod forespørgsler fra eksisterende kunder og nye kunder med fokus på supportering, eventuelt mersalg, ordretagning m.m.
 • Diverse administrationsopgaver

Vi søger dig, som

 • er studerende indenfor elektronik eller har mulighed for at kombinere det med et deltidsjob, eller lignende
 • har en stærk forståelse og viden omkring elektronikkomponenter og en grundlæggende viden om elektronikproduktion – på det niveau, så du let kan forstå spørgsmål fra kunden, eller sætte dig ind i, samt kunne diskutere og få råd fra deres leverandører for at kunne gå tilbage til kunden
 • kan forpligte sig til mindst 10 timer om måneden samt arbejde hjemmefra
 • kan beherske engelsk på et fornuftigt niveau
 • kan beherske dansk på højt niveau

Det vil blive betragtet som en fordel, hvis du har arbejdet i CRM system og med et Office 365.

Du planlægger din egne timer, men skal dog være fleksibel og kunne stå til rådighed med 1-2 dages varsel i enkelte tilfælde. Du skal også kunne lægge dine timer indenfor kontortider, så du vil kunne tale med kunderne.

Denne stilling er for dig, som har en god systemsforståelse og er meget praktisk og teknisk orienteret. Ydermere er denne stilling for dig, som har stærke kommunikative evner, og nemt kan gøre brug af disse i telefonisk kontakt med kunder eller over Skype.

Du trives i en supportstilling, hvor det kræves, at du yder god kundeservice, og følger kundespørgsmål m.m. til dørs. Du arbejder godt selvstændigt, kan nemt planlægge din arbejdsdag og tager et fuldt ansvar for dine arbejdsopgaver.

Du er proaktiv af natur, og hvis der er noget, som du ikke ved noget om, så gør du alt for at sætte dig ind i det. Ligeledes er du også løsningsorienteret af natur, og motiveres af at kunne hjælpe andre med at finde svar på deres spørgsmål.

ANDEN INFORMATION

 • START: Hurtigst muligt
 • OMFANG: 10 timer månedligt med mulighed for mere
 • LØN: 200 kr. i timen
 • STED: Hjemmekontor
 • Du ansøger ved at klikke på “ANSØG” nederst på siden.

Vi modtager kun ansøgninger via hjemmesiden. Har du spørgsmål kan disse henvendes til [info@academicwork.dk] (info@academicwork.dk). Spørgsmål besvares hurtigst muligt inden for vores åbningstider. Inkludér gerne opslagstitel eller ID i emnefeltet, eller inkludér link til opslaget i mailen.

Vi kalder løbende ind til samtale, så send din ansøgning allerede i dag. Vi gør opmærksom på at opslag kan fjernes før eventuel ansøgningsfrist i det tilfælde at stillingen besættes.

Hos Academic Work bestræber vi os på at skabe en ambitiøs og professionel hjemmebane for Young Professionals - studerende og færdiguddannede i starten af karrieren. Som rekrutterings- og bemandingsvirksomhed hjælper vi dermed Young Professionals med at kickstarte karrieren som konsulent på specifikke projekter, tidsbegrænsede stillinger eller fastansættelser hos attraktive virksomheder indenfor alle brancher. Som ansat gennem Academic Work stiller vi din egen dedikerede Consultant Manager til rådighed, som understøtter din karriereudvikling og sikrer dig gode arbejdsforhold på din arbejdsplads.

PRIVATLIVSPOLITIK: Ved oprettelse af jobprofil samt indsendelse af jobansøgning og andre informationer, giver du automatisk samtykke til, at Academic Work behandler dine informationer i henhold til persondataloven.

Ansøg her!