2 måneder siden
Opslag-ID: 15057320

Bliv Data Engineer-konsulent i Accentures afdeling for Applied Intelligence via AW Academy’s uddannelse på 12 uger

Hurtige fakta

By:
København, København V
Omfang:
Fuldtid, 08-16
Opgavetype:
Vikarjob
Jobkategori:
Data Analyst
Startdato:
Uddannelsesstart; 22/10
Andre:
Fuldtid

Hvis du havde mulighed for at lære kodning og dataanalyse på kun 12 uger, ville du så gøre det? Eller ville du lade denne mulighed forsvinde lige for næsen af dig? Deltag i AW Academy i tre meget lærerige måneder, og så vil din rolle som Data Engineer hos Accenture vente på dig efter endt eksamen. Vi har netop startet rekrutteringsprocessen til Data Engineers til Accenture - skal du være en af dem? Tag vores tests for at finde ud af det. Du finder dem i slutningen af annoncen.

Om stillingen

Som Data Engineer hos Accenture, tilhører du Applied Intelligence afdelingen, som er en enhed med dygtige personer, som alle drives af at finde gode bæredygtige løsninger for deres kunder.

Din hovedopgave vil centralisere sig omkring data; Arbejde med alt der genererer data, data opbevaring, data visualisering, dataanalyse, data strategier osv. Accenture arbejder i øjeblikket med flere forskellige teknologier, men det meste af infrastrukturen findes i AWS. For at Accenture skal lykkes med sin mission om at vokse, har de indledt et samarbejde med AW Academy, hvor højt motiverede og engagerede konsulenter vil blive uddannet som Data Engineers.

Uddannelsen hos AW Academy har vist sig at være et meget succesfuldt koncept. Efter eksamen har du et fast job som IT-konsulent hos Academic Work og vil arbejde i en fuldtidsstilling hos Accenture i 12 måneder. Opgaven er langsigtet, og der er gode muligheder for at blive rekrutteret af Accenture, forudsat at alle parter er tilfredse med samarbejdet. Indtil videre har vi uddannet 1.800 konsulenter, hvis rejser vi er utroligt stolte af. Vil du være en af dem?

Arbejdsopgaver

INFORMATION OM UDDANNELSEN

Uddannelsesmetoden er baseret på Accelerated Learning , som er en hurtig vej til en ny karriere for dem, der ikke er bange for en spændende udfordring. Det er baseret på aktuel hjerneforskning og fokuserer på praktisk læring med et højt tempo og konstant feedback-dialog.

STILLINGEN SOM DATA ENGINEER KONSULENT HOS ACCENTURE

Efter uddannelsen arbejder du som Data Engineer-konsulent gennem Academic Work hos Accenture. I afdelingen for Applied Intelligence vil du arbejde med automatisering og analyse, der hjælper Accentures kunder med at optimere deres arbejdsopgaver, der følger udviklingen og digitale tendenser. Du vil arbejde med at definere kundernes behov, vision og opbygge stærke relationer med kunder og kolleger samt arbejde for at skabe værdi ud fra data. Du arbejder både uafhængigt og i tæt samarbejde med dine mere seniorkolleger.

I afdelingen for Applied Intelligence arbejder du blandt andet med:

 • Analyse af forretningsmodeller og kortlægge fremtidige muligheder
 • Kortlægge kundernes behov for at skabe skræddersyet datadesignservices
 • Designe og implementere BI-applikationer
 • Hjælpe kolleger og kunder med værktøjer for at kortlægge og anvende data til analyse
 • Designe, bygge, teste og distribuere avancerede ETL-processer til at flytte og transformere forretningsdata
 • Visualisering af data gennem blandt andet applikationer som Power BI

Hos Accenture bliver du en del af en kreativ og motiveret virksomhed beliggende på Vesterbro i København. Hos Accenture respekteres og værdsættes mangfoldighed hos mennesker, hvor alle har frihed til at være sig selv med lige muligheder.

Vi søger dig, som

 • Har en videregående uddannelse på minimum bachelorniveau
 • Kan vise gode resultater fra tidligere arbejde og studier
 • Har virkelig godt kendskab til engelsk, både mundtligt og skriftligt, samt godt kendskab til dansk
 • Har en brændende interesse for IT og programmering
 • Arbejder godt i teams
 • Har bestået de to indledende tests med fokus på evner

For at være egnet til konsulentrollen har du ikke brug for nogen tidligere erfaringer inden for IT, men du skal have de rigtige evner, personlige kvaliteter og engagement for at starte din nye karriere.

De personlige egenskaber vi søger hos dig, er:

 • Løsningsorienteret
 • Stærk evner til at samarbejde
 • Resultatorienteret
 • Strategisk
 • Fleksibel

PRAKTISK INFORMATION

 • Opstartsaften 21/10

 • Forberedelsesstudier 22/10-21/11

 • Uddannelsesstart: 22/11

 • Eksamensdato: 25/2/22 OBS! Pause i uddannelsen i uge 51 og 52

 • Omfang: Fuldtid, skemalagt undervisning i hverdage fra 08:00-16:00

 • Uddannelsessted: Uddannelsen er digital

 • Arbejdssted efter afsluttet uddannelse: Accenture Danmark, København

 • Rekrutteringsprocessen: Vi arbejder ud fra løbende udvælgelse, og processen består af to tests og to interviews. Du skal bestå alle testene for at kunne indsende din ansøgning. Du kan derfor øge dine chancer til at få plads ved at gennemføre testene så hurtigt som muligt!

 • Søg ind på AW Academy ved at klikke på "Ansøg her på et andet sted" og derefter klik på "Udfør testen" øverst på destinationssiden.

 • Hvis du har specifikke spørgsmål om AW Academy og uddannelsen, besvares disse på vores Academymail i løbet af normale kontortider. Vi accepterer ikke ansøgninger via e-mail.

HVAD ER AW ACADEMY?

Vi er overbeviste om, at tiden er inde til en ny type uddannelse. Derfor startede vi AW Academy, en skole, der tilbyder Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og træner mennesker med de rigtige evner og ambitioner til nye udfordringer og karrierer. Dette gør vi ved at kombinere en udfordrende rekrutteringsproces, der fokuserer på, hvad personer kan gøre i morgen - ikke hvad de gjorde i går. Derudover har vi udviklet en skræddersyet træningspakke i samarbejde med nogle af de bedste lærere inden for deres respektive områder. Dette skaber et uddannelsesmiljø, hvor virkelig ambitiøse mennesker har mulighed for at nå deres fulde potentiale.

AW Academy er en del af Academic Work, og vi bygger fremtidens skole - i dag!

Anden information

Accenture løser de udfordringer, som virksomheder og organisationer står over for. De gør dette med entusiasme, viden, indsigt og teknologi. Accenture har en bred vifte af innovative værktøjer og løser de udfordringer som virksomheder og organisationer står overfor. Accenture har et bredt spektor af innovative værktøjer, en læringskurve som aldrig standser og et globalt netværk, hvilket giver en verden af erfaringer af høste af. Virksomheden holder sig altid i forkant; de skaber forandringer over alt. Accenture har i dag 40% kvindeandel blandt sine 1000 ansatte, fordelt på 40 nationaliteter.

Accentures afdeling for Applied Intelligence arbejder med en kombination af kunstig intelligens, avanceret analyse og intelligent automatisering for at løse kundernes komplekse udfordringer i forskellige brancher – med innovative og nye teknologier. Afdelingen består i dag af 35 medarbejdere, men som et resultat af en enorm vækst for Applied Intelligence-satsningen øges behovet for flere Data Engineers.

Ansøg her på en anden side